Åpningstider
Christmas
Joy To The Paradox!
Christmas
Joy To The Paradox!
Åpne opp magien av julen på Paradox-museet!
Denne høytiden er Paradox-museet porten din til en julefeiring som er helt unik.
Enten du er et bedriftslag som søker festlig samhold, en familie ivrig etter å dele magien eller en nysgjerrig turist på jakt etter en vinterverden, har vi noe spesielt for alle! Bli med oss i å feire gleden av sesongen, skape varige minner og oppleve julemirakler som aldri før. Sammen kan vi gjøre denne høytiden magisk!
Gledelig Teambyggingsparadoks
Gledelig Teambyggingsparadoks

Åpne opp magien av teambygging denne julen på Paradox-museet!

Ta med ditt team for en uforglemmelig ferieopplevelse fylt med overraskelser, latter og samhold! Fra 1. til 15. desember, ikke gå glipp av sjansen til å behandle teamet ditt til et unikt og uforglemmelig teambyggingsbesøk omgitt av våre fortryllende juledekorasjoner. Vårt dedikerte personale vil tilby en privat omvisning, og du kan til og med velge en herlig Secret Santa-gaveutveksling for å gjøre besøket ditt ekstra spesielt.

01 Clone Table

Clone Table
Clone Table
Har du noen gang drømt om en prat med din perfekte match?
Forestill deg å sitte ved et koselig feriebord
med den mest fengslende og geniale personen du kjenner – det er riktig, det er deg! Omfavne magien av selvoppdagelse i denne høytiden.
Julemagi, Delt Glede
Denne høytiden utvider vi en varm invitasjon til familier om å komme sammen og skape tidløse, magiske minner. Dykk inn i hjertet av Juleparadokset hvor delt latter og kvalitetstid hersker suverent.
Dykk inn i det ultimate Juleparadokset med familien din! Paradox-museet er din lekeplass for ferien, fylt med magi, glede og kjære minner. Opplev det umulige med dine kjære!