Åpningstider
B2B Partnerskap
Alt blir bedre
når man
jobber sammen
B2B Partnerskap
Alt blir bedre
når man
jobber sammen

For oss er
jobben gøy

For oss er
jobben gøy

Hvert Paradox Museum er sin egen historie om triumf, takket være våre lokale team og eksterne samarbeidspartnere som gir vår paradoksale kreativitet liv!

Suksessen vår skyldes kreativiteten, profesjonaliteten og den ekte omsorgen til teamet vårt. Vi kan være en global merkevare, men vi ser ikke på oss selv som en bedrift; vi er vanlige mennesker, akkurat som deg, som gjør det vi er best på - det vi elsker.

Alt vi gjør er nyskapende, drevet av vitenskap og teknologi, og skapt for å få deg til å si - dette er fantastisk! Vi skaper ikke bare utstillinger, vi designer historier som pirrer sinnet til å tenke igjen!

Hvis du er interessert i å samarbeide med oss, kan du fortsette å lese for å lære mer eller ta kontakt med teamet vårt her.

For oss er
jobben gøy

For oss er
jobben gøy

Fakta & Info

$2.5 bn

Er verdien av Global lokasjonsbasert Underholdningsmarket

75%

Av millennials Bruker penger på Erfaringer over varer

16

Paradoks Museum Lokasjoner innen utgangen av 2024

38,751 kvm

Antall utformede rom Det er 148 tennisbaner

2.5m

Besøkende innen 2024

1200+

Utstillinger Foreløpig plassert For spennende moro

01 Sponsing

Sponsing
Sponsing
På vårt museum er vi lidenskapelige opptatt av å skape meningsfulle og minneverdige opplevelser for våre besøkende.
Vi tror at gjennom strategiske partnerskap med nasjonale og globale merkevarer, kan vi tilby enda større verdi og muligheter for gjestene våre.

Ved å bli sponsor for vårt museum, kan din merkevare dra nytte av de unike og engasjerende markedsaktivitetene vi tilbyr, inkludert sponsete utstillinger, interaktive skjermer og immersiv installasjoner. Som sponsor vil din merkevare bli sett av en mangfoldig og engasjert publikum, skape en sterk merkevareassosiasjon og generere positiv merkevarebevissthet.

Vennligst ta kontakt med oss for å lære mer om fordelene og mulighetene for å bli sponsor for vårt museum.

Franchise

Franchise

Franchise

Franchise

Når vi jobber sammen, skjer utrolige ting!

Vi har vokst på grunn av omsorgen og lidenskapen til våre ansatte. Hvis du er nysgjerrig på å komme inn på Paradox-historiefortellingen, er vi alltid på utkikk etter nye franchisetakere, partnere og samarbeidspartnere.